بهترین راه تمیز کردن فیلتر کولرگازی قسمت دوم

تقریبا می توان گفت که همه سیستم های گرمایشی و سرمایشی از یک نوع ساختار پیروی می کنند و با داشتن اجزایی شبیه مانند یکدیگر هستند. یکی از بخش های مشترک در بین همه این سیستمها فیلترها هستند که در هر نوع سیستمی لازم است تا آن ها را در هر زمان با توجه به نوع استفاده و مکان تعویض نمایند. توجه با پاکیزگی فیلتر سبب می شود تا دستگاه ها عمر طولانی تری داشته باشند و موتور با قدرت بیشتری کار کند. از همین رو توجه به فیلتر یعنی ضمانت سلامت دستگاه، پیشنهاد می شود تا قبل از مطالعه ادامه این محتوا، بخش اول خوانده شود تا تسلط خوبی برای استفاده و شستشو این قطعات حاصل شود. همچنین با توجه به چند لایه بودن بخش فیلتراسیون دستگاه ها، در صورت ایجاد مشکل در بخش های داخل دستگاه، لازم است تا از یک تکنسین کمک گرفته شود و انجام آن به شکل شخصی ممکن است منجر به خراب شدن دستگاه و تحمیل شدن هزینه های سنگینی به کاربران شود.

بیشتر بدانید:

بهترین راه تمیز کردن فیلتر کولر گازی قسمت اول

نحوه تمیز کردن فیلتر تهویه مطبوع کانالی

برای تمیز نمودن باید به شکل ز یر عمل کرد:

  • مرحله اول: مکان فیلتر را با توجه به آن چه که در دستورالعمل استفاده آمده، پیدا کرده و آن را از قسمت خود بیرون آورید. در یونیت کانالی، فیلترها عموما در پشت مجرای اصلی هوای برگشتی قرار می گیرد.
  • مرحله دوم: برق را خاموش کنید و مطمئن شوید که سیستم جریانی را عبور نمی دهد. زیرا خاموش کردن دستگاه هنگام تمیز کردن آن می تواند از آسیب دیدن جلوگیری نماید.
  • مرحله سوم: فیلتر خود را جاروبرقی بکشید و خیس کنید. اجازه دهید تا این قطعات خشک شوند و سپس اقدام به جاگذاری آن ها نمایید. در حالی که همه فیلترهای قابل استفاده مجدد با خلاء سازگار هستند، دوبار بررسی کنید که آیا فیلتر شما ضد آب است یا خیر.
  • مرحله چهارم: فیلتر را دوباره نصب کنید و AC خود را دوباره روشن کنید.

تمیز کردن فیلتر کولرگازی قسمت دوم

نحوه تمیز کردن فیلتر تهویه مطبوع پنجره ای

تمیز کردن فیلتر تهویه پنجره ای به هیچ چیز کاملاً متفاوتی نسبت به انواع دیگر سیستم ها نیاز ندارد. با این حال، ایده خوبی است که هنگام تمیز کردن فیلتر، وجود کپک بررسی شود. زیرا وجود این عوامل سبب آلودگی هوا و در نتیجه ورود به دستگاه تنفسی و بیماری های آینده را در پیش خواهد داشت. هر کدام از این عوامل می تواند کمک کند که چه راهکاری برای مقابله با آن را پیش بگیرید.

  • مرحله اول: دستگاه را خاموش کنید و آن را از برق بکشید. قطعاتی که پنجره ای هستند، در نزدیکی قسمت های متحرک کولر قرار دارند و در مقایسه با نمونه هایی که نسبتاً از محل فیلتر فاصله دارند، متفاوت هستند.
  • مرحله دوم: برای دسترسی به فیلتر، پنل جلوی تهویه مطبوع را بردارید.
    این پانل توسط پیچ، فشار یا چند گیره پلاستیکی ساده در جای خود ثابت می شود. هنگامی که پانل را بردارید، به راحتی می توان به آن قطعه دسترسی پیدا نمود.
  • مرحله سوم: فیلتر پنجره ای را جاروبرقی بکشید و بشویید.
    مثل همیشه، دفترچه راهنمای کولر گازی خود را بخوانید تا مطمئن شوید که آب به فیلتر آسیبی نمی رساند. اگر فیلتر کمی بوی کپک زدگی می دهد، ممکن است نشانه ای از مشکلات رطوبتی در داخل باشد که نیاز به تمیز کردن کامل تر کل دستگاه دارد.
  • مرحله چهارم: اجازه دهید فیلتر قبل از تعویض آن خشک شود و فیلتر و پانل جلویی را به جای مناسب خود برگردانید.

سوالات متداول تمیز کردن کولرگازی

  1. هر چند وقت یکبار باید فیلتر را باید تمیز کرد؟
    باید عادت کنید که حداقل ماهی یکبار فیلترها را چک کنید. به عنوان بخشی از این بررسی، بسته به اینکه دستگاه قابل استفاده مجدد است یا خیر، باید آن را تمیز یا تعویض کنید.
  2. آیا اسپری آب روی کولر مشکلی ندارد؟
    اگر یک واحد مرکزی در فضای باز دارید، قطعا می توانید روی آن آب بپاشید. تهویه پنجره ای نیز به طور کلی مخالف آب نیستند، اما برای اطمینان، دفترچه راهنما را مطالعه کنید.
  3. هر چند وقت یکبار باید آن را تمیز کرد؟
    نظافت عمومی به صورت ماهانه ایده خوبی است. شما باید در هر فصل (یا حتی چندین بار در طول ماه های تابستان، زمانی که تهویه بیشترین استفاده را دارند) تمیز کردن دقیق تری انجام دهید.