مقایسه رادیاتور پنلی لورچ با بوتان
مقایسه رادیاتور پنلی لورچ با بوتان

رادیاتورهای پنلی یکی از محبوب ترین تولیدات موجود در بازار لوازم گرمایشی ایران هستند که برای ساختمان های مسکونی و اداری در نقاط مختلف کشور به کار می روند. این محبوبیت طبیعتاً به ارائه ده ها مدل گوناگون از برندهای مختلف منجر شده است و اگر در حال حاضر به بازار مراجعه کنید با تعداد قابل توجهی دستگاه با ابعاد، توان، جنس و ویژگی های عملیاتی متفاوت روبرو می شوید. همین امر باعث می شود شناسایی و غربال کردن مدل های برتر اهمیت دوچندانی پیدا کند و یکی از بهترین روش ها برای جدا کردن تجهیزات درجه یک از همتایان ضعیف تر خود، توجه به برند ارائه دهنده آنهاست.

تلاش کرده ایم در مجموعه مطالب مقایسه ای خانه تاسیسات برای برندهای مختلف ارائه دهنده رادیاتور پنلی، این مشکل را حتی الامکان برای خریداران تازه کارتر رفع کنیم. این مطلب نیز به مقایسه مدل های تولید شده توسط دو برند لورچ و بوتان می پردازد. با ما همراه باشید.

 

رادیاتور پنلی لورچ بهتر است یا بوتان

تفاوت رادیاتور پنلی لورچ با بوتان

لورچ: برند لورچ کار خود را از سال 1356 در ایران آغاز کرده و کارخانجات آن به طور عمده در استان اصفهان قرار دارند. گرچه نام آن کمتر بین عامه مردم شنیده می شود، اما فعالان بازار تهویه مطبوع به خوبی مطلعند که این شرکت یکی از قدیمی ترین و خوشنام ترین برندهای موجود در بازار ایران است.

اولین سری محصولات آن آبگرمکن های مخزنی نفتی و بخاری های نفتی بوده اند، اما بعدها در حوزه های دیگر مانند تولید انواع آبگرمکن، کولر آبی، پکیج و رادیاتور نیز حضور پیدا کرد و امروزه رادیاتورهای پنلی آن در بازار زبانزد هستند.
تمرکز این برند طی سال های اخیر بر روی ارائه خدمات پس از فروش منحصر به فرد بوده است، اما این موضوع باعث نشده است که از کیفیت ساخت و تولید محصولات خود غافل بماند.

بوتان: بسیاری از ایرانیان با تبلیغ های رادیویی و تلویزیونی بوتان آشنا هستند، به خصوص آبگرمکن های این برند در میان مردم کشورمان شناخته شده هستند. این برند قدیمی ایرانی، با 67 سال سابقه، کار خود را با تولید تجهیزات گرمایشی هیزمی و نفتی آغاز کرد. به مرور این شرکت گسترش یافت و تا دهه 60، توانست جایگاه خود را به عنوان بزرگترین تولیدکننده لوازم خانگی گازسوز و سیلندرهای گاز مایع ایران تثبیت کند. در سال 1367 نخستین آبگرمکن های دیواری گازی ساخت داخل توسط این شرکت به بازار عرضه شد که تا زمان حاضر هم در یاد و خاطره ایرانیان باقی مانده است. این روزها بوتان، پکیج شوفاژ دیواری و رادیاتورهای ساخت خود را هم روانه بازار کرده است تا بیش از پیش به عنوان نامی درخور توجه شناخته شود. بوتان در حال حاضر سومین تولیدکننده بزرگ آبگرمکن گازی دیواری در جهان و بزرگترین تولیدکننده آن در خاورمیانه است.

تفاوت اصلی رادیاتور پنلی لورچ با بوتان

لورچ اغلب بر روی بازده حرارتی بالا و رسوب پذیری اندک تمرکز می کنند تا مدت زمان طولانی بتوانند خدمت رسانی کنند. مدل های 60، 80، 100، 120، 140 و 160 سانتیمتری از تولیدات آن در بازار یافت می شوند که تنوع قابل توجهی را در اختیار علاقمندان قرار می دهد.

جدا از جنس بدنه فولادی، در این مدل ها امکان اتصال ایمن به دیوار فراهم شده و قابلیت تحمل فشار تا سقف 13 بار هم برایشان در نظر گرفته شده است.
در طرف دیگر اما رادیاتورهای برند بوتان را داریم که گزینه های متعدد برای ابعاد گوناگون، به خصوص ابعاد کوچکتر برای مشتریان خود فراهم کرده است. این شرکت مدل های پنلی خود را در دو نوع دو پنله و دو کانوکتور عرضه کرده است که در بازار بالاترین ضریب حرارتی را دارند و از پوشش دو مرحله ای مایع ED و پودری برای رنگ آمیزی سطح آن استفاده شده است.

از نظر بازدهی هر دو نوع محصول با هم برابر هستند و بازده گرمایی 93% را تجربه خواهید کرد. جنس بدنه در هر دو مدل یکسان و استاندارد بوده و شاید برایتان جالب باشد که در خدمات پس از فروش نیز هر دو شرکت 12 سال گارانتی تعمیر و نگهداری را ارائه می کنند که باعث می شود بتوانیم با اطمینان تجربه خرید و استفاده آنها را نزدیک بدانیم. در مقام مقایسه در نهایت تنها می توان پوشش بدنه را به عنوان برتری تولیدات بوتان مطرح کرد و خارج از آن با محصولاتی به شدت مشابه روبرو هستید.

نتیجه گیری:

با بررسی دو برند لورچ و بوتان کار خودمان را در این مطلب آغاز کردیم و در ادامه به بررسی تفاوت ها و شباهت ها در ساخت رادیاتورهای پنلی آن دو پرداختیم. همان طور که مشخص شد، تولیدات این دو شرکت به شدت مشابه هستند و در نتیجه نمی توان تفاوت فراوانی میان آن دو قائل شد.

شاید از نظر رنگ بدنه کیفیت تولیدات بوتان اندکی برتر باشد، اما این برتری آنقدر نیست که در همه حال شما را به استفاده از آنها توصیه کنیم. پیشنهاد ما این است که در این مورد، سلیقه و دسترسی خود به نمایندگی های هر برند را در نظر بگیرید و بر این اساس تصمیم بگیرید که کدامیک را می خواهید برای ساختمان خود تهیه کنید.