معایب کولر گازی جنرال گلد
معایب کولر گازی جنرال گلد

هر ابزاری در هر حوزه ای که استفاده می شود می تواند مزایا و معایب خاص خودش را داشته باشد. اشراف بر این ویژگی های مثبت و منفی می تواند سنگ بنای مناسبی برای انتخاب محصول بهینه مطابق با نیازهای شما باشد و کمک کند تا بهترین و ایده آل ترین گزینه را بسته به شرایط خود پیدا کنید. حوزه وسایل تهویه مطبوع هم از این امر مستثنی نیست: کولرهای گازی، داکت اسپلیتها، شوفاژها، فن کویل‌ها و بسیاری از ادوات دیگر با مزایا و معایبشان سنجیده می شوند و به همین دلیل پرداختن به آنها می تواند در شناخت محصولات گوناگون و سبک و سنگین کردنشان کمک بزرگی باشد.
با همین دیدگاه، در این مطلب به سراغ معایب اصلی کولرهای نوع گازی از برند جنرال گلد رفته ایم. این برند چندی است که در بازار لوازم تهویه مطبوع کشور نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته است، اما طبیعتاً خریداران بیشتر از آن که به دنبال تعاریف پرطمطراق و اغراق آمیز از عملکرد تجهیزات باشند، می خواهند بدانند به صورت بالقوه ممکن است با چه مسائل و مشکلاتی پس از خرید دستگاه روبرو شوند. با ما همراه باشید تا در این خصوص بیشتر بدانید و دید واقعی تر و منطقی تری به ادوات ساخت این شرکت پیدا کنید.

فهرست مطالب:

  1. نکات خرید کولر جنرال گلد
  2. بررسی معایب کولرهای جنرال گلد

نکات خرید کولر گازی جنرال گلد

اول از همه بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که بسیاری از مشکلات پس از خرید یک دستگاه تهویه مطبوع مانند کولرهای گازی یا اسپلیت‌ها، از این واقعیت نشأت می گیرد که دستگاه خریداری شده، مناسب فضای استفاده نیست. پس ابتدا بگذارید به برخی از نکاتی بپردازیم که رعایت کردن آنها کمک شایانی به بهبود کیفیت خرید شما می کند، بدون آن که نیاز باشد هزینه اضافی صرف وسیله مورد نظر نمایید:

 

  1. دقت داشته باشید که ظرفیت دستگاهی که می خرید، با مساحت محیط تناسب داشته باشد. خرید دستگاه با ظرفیت بیش از حد پایین نمی تواند دمای مناسب را در محیط تأمین کند و فشار بیش از حدی هم به موتور محصول وارد می کند، در حالی که یک دستگاه بیش از حد قوی پس از آن که روی یک دمای معین تنظیم می شود، مرتباً خاموش و روشن شده و در نتیجه به سرعت مستهلک می شود. پس تناسب ظرفیت با مساحت محیط اهمیت فراوانی دارد. این موضوع را می توانید از طریق جداول ظرفیت کولرهای گازی و با مشورت با فروشندگان این ادوات چک کنید.
  2. دستگاه مناسب شرایط آب و هوایی محل استفاده تهیه کنید. دو کلاس آب و هوایی مشهور در میان کولرها وجود دارد: T1 که نشان دهنده آب و هوای معتدل است و تا حداکثر دمای 45 درجه سانتی گراد کاربرد دارد و T3 که مخصوص آب و هوای حاره ای تهیه شده و تا 65 درجه سانتی گراد ظرفیت خنک کاری خودش را حفظ می کند. اگر یک دستگاه T1 برای یک منطقه گرمسیر مانند خوزستان تهیه کنید، طبیعتاً خرابی آن در کوتاه مدت نه به خاطر کیفیت پایین برند که به خاطر استفاده اشتباه شما خواهد بود. پس به این موضوع هم توجه داشته باشید.
  3. از یک فروشنده معتبر خرید کنید. این موضوع به این واقعیت برمی‌گردد که بسیاری از محصولات جنرال گلد بدون ضمانت و بدون مرجع قانونی قابل اعتماد وارد کشور می شوند، بنابراین پیدا کردن مرجعی که بتوانید حداقل به خدمات پس از فروش آن اعتماد داشته باشید مهم است. فروشگاه های آنلاین مانند خانه تاسیسات که از نشان اعتماد الکترونیکی بهره می برند برای این منظور گزینه مطلوبی هستند.
  4. اگر امکانش وجود دارد، از یک فرد مطلع و متخصص درخواست کنید تا اسپلیت را برایتان راه اندازی کند. این موضوع از صدمات ناشی از نصب و راه اندازی اشتباه جلوگیری می کند و کمک می نماید تا بتوانید به مدت طولانی از دستگاهتان بهره برداری کنید.

 

حالا که به این نکات هم پرداختیم، مهمترین عیب های کولرها از این برند را با شما در میان می گذاریم.

 

بررسی معایب کولرگازی جنرال گلد

عیوب اصلی کولرهای جنرال گلد اغلب از طراحی و ساخت آن نشأت می گیرند، اما شاید برایتان جالب باشد که این موضوع نه به ضعف طراحی، بلکه بیشتر به قدرت بیش از حد بالای تجهیزات داخلی برمی‌گردد. تجهیزات داخلی این برند تولید تایلند هستند در حالی که بدنه آن کار سازندگان چینی است، به همین دلیل بعضاً بدنه قادر نیست با فشار کاری بالای ادوات همراه بماند و سریع مستهلک می شود.
بر این اساس، تولیدات این برند شامل سه مورد اصلی عیوب هستند:

  1. استهلاک بالا به خاطر قدرت تجهیزات داخلی: این مورد به خصوص در مورد موتور مصداق دارد. همان طور که گفتیم، دستگاه های بیش از حد نیرومند مرتب خاموش و روشن می شوند، چون سریع محیط را به دمای تنظیم شده می رسانند و این خاموش و روشن شدن متوالی آسیب شدیدی به قسمت های داخلی آنها وارد می کند. موتورهای این برند نسبت به ظرفیتشان قویتر از حالت عادی هستند و به همین دلیل با همین رویداد مواجه می شوند. البته استفاده از اینورتر می تواند تا حد زیادی این مشکل را رفع کند.
  2. مصرف بالای برق به خاطر قدرت ادوات: یک بار دیگر با مشکلی روبرو می شویم که منشأ آن قدرت بیش از حد بالای تجهیزات داخلی است. طبیعتاً چون این ادوات نیرومندتر از حالت عادی هستند، برق بیشتری هم مصرف می کنند و بنابراین بهای خنک شدن سریع محیط به کمک آنها، هزینه بیشتر الکتریسیته خواهد بود.

 

این مقاله به زودی بروزرسانی و تکمیل می گردد…