روش نصب رادیاتور پنلی
روش نصب رادیاتور پنلی

در میان تجهیزات تهویه هوای مطبوع، شوفاژها جزو پرطرفدارترین وسایل به خصوص در آپارتمان‌های مدرن هستند. این دستگاه‌ها گرچه خودشان تولیدکننده حرارت نیستند و به عملکرد یک سیستم مرکزی مانند موتورخانه نیاز دارند، اما به خاطر قیمت مناسب، بازدهی عملکردی بالا و نصب آسان به کرات مورد استفاده قرار می‌گیرند. در بین انواع مختلف آنها، مدل‌های پنلی جزو برترین تجهیزات به حساب می‌آیند و برندهای مختلفی عرضه آنها را به بازار بر عهده گرفته اند. شاید مهمترین چالشی که در خصوص استفاده از آنها مطرح می‌شود، بحث راه اندازی و نصب است.

این موضوع گرچه امری نیست که هرکسی از پس آن بربیاید و نیازمند ابزار مشخصی است، اما در صورتی که با آن آشنا شوید.در شناسایی مشکلات احتمالی و همچنین شناسایی نصاب کم تجربه به شما کمک فراوانی می‌کند. بنابراین در این مطلب تلاش می‌کنیم شما را با روش‌های نصب این ادوات بیشتر آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

فهرست مطالب:

  1. روش بستن رادیاتور پنلی
  2. آموزش نصب رادیاتور پنلی لورچ

روش بستن رادیاتور پنلی

برای راه اندازی این دستگاه باید به چند نکته پیش از نصب توجه داشته باشید و ابزارهای معینی را هم تهیه کنید. بدون توجه به این نکات یا بدون دسترسی به ابزارهای مذکور، کار راه اندازی شوفاژ بسیار دشوار شده و حتی ممکن است باعث آسیب دیدگی آن یا سیستم لوله کشی موتورخانه شوید. پس این موارد را دستکم نگیرید.

مهمترین نکاتی که باید پیش از نصب به آنها توجه داشته باشید عبارتند از:

 

  1. برای جابه جایی، آن را از بالای پنجره مشبک یا سمت چپ پانل بگیرید تا آسیبی به بدنه و زیبایی ظاهری آن وارد نشود.
  2. حتما پیش از نصب چک کنید که دستگاه سالم باشد. در این صورت متوجه می‌شوید که هر گونه صدمه در هنگام نصب پیش آمده است یا از قبل وجود داشته است.
  3. هرگز آن را با سیستم‌های باز نصب نکنید. به عبارت دیگر، چک کنید که موتورخانه حین نصب در حال فعالیت نباشد.
  4. در صورتی که به این نکات توجه کنید، فارغ از آسودگی خیال در خصوص ایمنی کار، نصب را هم برای خودتان راحت تر خواهید کرد. در خصوص وسایل، پیشنهاد ما چند عدد براکت دیواری (برای طول کمتر از 180 سانتی متر دو عدد و برای بیشتر از آن سه عدد)، 1 عدد آچار هواگیری، 1 عدد شیر یکپارچه و دو شاخه کروم خالی است. در برخی مدل‌ها به چند سپر براکت هم نیاز پیدا می‌کنید که تعداد آنها از 4 عدد بیشتر نخواهد شد. به کمک این ابزارها می‌توانید به سرعت و بدون مشکل انواع این تجهیزات از برندهای مختلف را در محل نصب و راه اندازی نمایید.

حالا که در خصوص نکات اولیه هم صحبت کردیم، وقت پرداختن به نحوه نصب رسیده است.

 

روش بستن رادیاتور پنلی

آموزش نصب رادیاتور پنلی لورچ

  1. اول از همه باید بدانید که برند تفاوتی در نحوه نصب ایجاد نمی‌کند. علت این امر به این واقعیت برمی‌گردد که عمده تجهیزات موجود در بازار لوازم تهویه مطبوع از استانداردهای ابعادی و نصب مشابهی استفاده می‌کنند و در نتیجه راه اندازی آنها هم به شدت به یکدیگر شبیه است. این موضوع باعث می‌شود که مراحل نصب نیز بین مدل‌های مختلف کم و بیش یکسان باشد.
    اولین مرحله بررسی محل نصب است. این موضوع اغلب در هنگام ساخته شدن ساختمان مشخص می‌شود. با این وجود باید مواردی را در این محل در نظر داشته باشید: براکت‌ها نباید روی لوله‌های آب، سیم‌های برق، میله‌های چوبی یا لنگرهای سنگی متصل شوند. همچنین لبه پایینی دستگاه باید حداقل 4 سانتی متر از سطح فاصله داشته باشد تا جریان هوا به خوبی در اطراف آن حرکت داشته باشد.
  2. در مرحله دوم باید براکت را روی دیوار نصب کنید. سپس دستگاه را روی کف به طور مستقیم در مقابل آن قرار بدهید. شوفاژ را در کانال پایه قرار بدهید، عایق پلاستیکی آن را ببندید و فنر گیره را طوری سفت کنید که گوشه‌ها بین فضاهای مشبک قرار بگیرند. چک کنید که اتصال به دیوار محکم باشد و دستگاه لق نزند.
  3. در مرحله سوم اتصالات تأمین و برگشت را باید وصل کنید. توجه داشته باشید که تمام اتصالات رادیاتور BSP اکثرا موازی است که شامل مس، لوله آهنی، لوله PERT یا PEX می‌شود. اگر یکسری لوله مورد نیاز است، یک کنج یا مسیر مستقیم را برای آنها انتخاب کنید. همچنین، هنگام اتصال رادیاتور اطمینان حاصل کنید که اندازه لوله مناسب باشد.
  4. در مرحله چهارم باید هواگیری انجام بدهید. هوای باقی مانده در سیستم از گردش صحیح آب و گرمایش مناسب جلوگیری می‌کند و به همین دلیل باید تخلیه شود. برای این کار باید از آچار هواگیری استفاده کنید و در صورتی که روش کار با این ابزار را بدانید، کار چندان دشواری در چیش نخواهید داشت.
  5. مرحله پنجم برای تجهیزاتی که دارای ترموستات هستند باید مد نظر قرار بگیرد. در این دستگاه‌ها سوپاپ اطمینان برای دریافت ترموستات غیر الکتریکی نصب شده است که آن را در سمت راست یا چپ دستگاه با شماره ‌گذاری از 1 تا 6 می‌بینید. این اعداد موقعیت‌های جریان را تعریف می‌کنند که 1 معرف حداقل جریان و 6 نشان دهنده بیشترین جریان است. اگر از ترموستات غیرالکتریکی استفاده می‌کنید، از موقعیت 6 باید استفاده شود. بنابراین، قبل از نصب ترموستات خود، آن را روی شماره 6 را تنظیم کنید.
  6. در نهایت مرحله آخر به بررسی نهایی و چک کردن نشتی‌ها مربوط می‌شود. نشت آب باعث خوردگی لوله‌ها و آسیب دیدن دیوار و کف می‌شود، در حالی که رنگ پودری پوشش را هم از بین می‌برد. پس حتما این مرحله را در نظر داشته و آن را فراموش نکنید.

نتیجه گیری:

مجموعه خانه تاسیسات به عنوان یکی از نمایندگان اصلی فروش رادیاتورهای پنلی، به خصوص مدل‌های طراحی شده توسط برند لورچ، در فضای مجازی خدمات خود را به هموطنان گرامی عرضه می‌کند. تأمین محصول اریجینال با گارانتی اصلی، ارائه خدمات گسترده پس از فروش و تنوع بالا در تولیدات ارائه شده مهمترین برگ برنده‌های ما هستند که در اختیار شما عزیزان قرار می‌گیرند. تنها کافی است با ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما در هر نقطه ای از ایران که قرار داشته باشید، خدمات مذکور را در اسرع وقت در اختیارتان قرار بدهند تا در فصول مختلف سال بتوانید از هوای مطبوع و دلچسب برخوردار شوید.