ابعاد رادیاتور پنلی

یکی از مواردی مهمی که برای هر خانواری که قصد خرید رادیاتور دارند مهم است، موضوع ابعاد آنهاست. به دلیل کمبود جا و تفاوت در راحتی های مهندسی هر واحد ممکن است بسیاری از خانواده ها این دغدغه را داشته باشند که برای محاسبه و یا خرید باید چه راهکاری را در پیش بگیرند، از این رو لازم است تا با توجه به میزان فضایی که در هر واحدی موجود است، نوع مناسب را خریداری نمود. نوع پنلی به دلیل تنوع اندازه ای که دارد، چند سالی است که نظر بسیاری از پیمانکاران ساختمانی و خانوار را به خود جلب کرده است. از نظر ورق و ضخامت،خوب و قابل قبول هستند و با داشتن دو کنوکتور موجب می شود گرمایش بیشتر و مناسب تری به محیط انتقال داده شود. در این محتوا به بررسی ابعاد و سایز بندی های پرداخته شده است تا بتوان آگاهی مناسبی را به مخاطبان ارائه داد.

ویژگی رادیاتور پنلی

در شرکت های مختلف و تحت عنوان برندهای متفاوتی تولید و عرضه می شوند و بنا به نیاز و استاندارد های ساختمانی از سایز 60 سانت شروع می شود و 20 سانت به طول آن افزوده می شود. عموما این سیستم ها به دلیل رسانش بالا آلومینیومی هستند و به صورت تمام دایکاست تولید می شوند به این معنی که هر پره از آنها به صورت یکپارچه از سوی ریخته گری آلومینیوم در قالب تحت فشار ساخته می شوند و اما چند سالی است که نمونه های آهنی آن نیز تولید شده است و با هزینه کمتری نسبت به نمونه آلمینیومی آن در بازار یافت می شوند. رادیاتورهای آلومینیومی با ویژگی های بازدهی گرمایش بالا، مقاومت در برابر زنگ زدگی، سبکی و اشغال حداقل فضا با ظرافت طراحی، از جمله مهم ترین ویژگی های این سیستم هاست. هماهنگی مدل و رنگ آنها به گونه ای است که به محیط پیرامون خود زیبایی منحصربه فردی را می بخشد و به زیباتر شدن دکور خانه کمک می نماید. عموما پره های آنها به صورت بلوک بندی ثابت 5، 7 و 10 پره ای با ظرفیت حرارتی مختلف مونتاژ می شوند که این امر موجب سهولت در مونتاژ و نصب می گردد و امکان بهره مندی از آن را با توجه میزان فضایی که موجود است، امکان پذیر می نماید. در بسیاری از نمونه های تولیدی، در طی روند تولید، 3 مرحله تست فشار، 2 مرحله تست رنگ و پس از یک مرحله تست شعله انجام می شود و سپس اجازه ورود به بازار را پیدا می نماید که البته میزان فشاری که بر هر مدل وارد می شود با توجه به استاندارد آن تعریف و ارائه می شود.

 

ویژگی رادیاتور پنلی

انواع رادیاتورهای پنلی

این سیستم ها به شکل بلوک های 5 ،7 و 10 پره به بازار عرضه می گردد که در هنگام نصب باید توسط نصاب، مثلا با جمع کردن دو بلوک 5 پره ای و 10 پره ای، یک بلوک 15 پره ای ایجاد و نصب گردد و یا بلوک 5+7 پره با هم تشکیل بلوک 12 پره و دو تا 10 پره تشکیل بلوک 20 پره را بدهد که لازم است حتما از متخصص این کار استفاده شود. عموما رادیاتور های پنلی در اندازه های مختلف تولید می شوند که برای نمونه یکی از این مدل ها با ارتفاع 555 mm و طول 600 mm، گرما دهی 990 kcal/h و حجم آبگیری این رادیاتور 3.4 لیتر و وزن آن 19 kg است و با همین روند میزان تغییرات در هر کدام اعمال می شود.

محاسبه تعداد پره رادیاتور پنلی

برای شرایط آب و هوایی مانند تهران به شرط عدم نفوذ بیش از حد هوای سرد به داخل و وجود فقط یک دیوار در معرض هوای سرد خارج، در طبقات وسط ساختمان می توان به صورت تقریبی برای هر متر مربع از بنای مفید حدود 85 کیلوکالری و برای طبقه بالای پارکینگ برای هر متر مربع از بنای مفید حدود 95 کیلو کالری لازم است. از سوی دیگر نیز برای واحد هایی که در زیر سقف ساختمان واقع شده اند،حدود 120 کیلوکالری در نظر گرفته شود و با این احتساب می توان با ضرب متراژ فضای مفید مورد نظر در کیلو کالری گرمایش مورد نیاز اعلام شده را برای هریک از بخش های واحد و مقدار گرمایش مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود را محاسبه نمود و اقدام به خرید کرد. توجه شود که در آخر با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضاها بر گرمای تولیدی هر پره از مدل انتخابی خود، تعداد پره مورد نیاز حاصل می شود.