تشخیص کولرگازی اینورتر از کولرگازی بدون اینورتر
تشخیص کولرگازی اینورتر از کولرگازی بدون اینورتر

با فرا رسیدن فصل گرما، اگر به فکر خرید کولر گازی هستید، جدیدترین و کارآمدترین فناوری موجود در بازار امروز، فناوری اینورتر است. فن آوری اینورتر به گونه ای طراحی شده است که می تواند 30 تا 50 درصد در برق (واحدهای مصرفی) نسبت به یک دستگاه معمولی صرفه جویی کند. با اهمیت یافتن بیشتر استفاده بهینه از انرژی استفاده از این مدل دستگاه ها بسیار مورد اهمیت قرار گرفته و از همین رو شرکت های مختلف برای نشان دادن توانمندی های خود در کاهش مصرف انرژی، مدل های مختلفی از سیستم های اینورتر دار را به بازار عرضه نموده اند. اما با این حال، سودجویان از این بازار نیز چشم پوشی نکرده و با ورود کالای های تقلبی به نام اینورتر قصد به فریب مصرف کنندگان دارند. در این محتوا به بررسی و چگونگی تشخیص دستگاه اینورتر دار و بدون اینورتر پرداخته است. قطعا این محتوا می تواند در انتخاب و تصمیم گیری شما در خرید این محصولات تاثیرات مثبتی را به همراه داشته باشد.

بررسی کولرگازی اینورتر دار و بدون اینورتر

برای اکثر مردم، سیستم تهویه مطبوع فقط هوای خنک حاصل از تنظیم کردن دما به حساب می آید. اما آیا واقعاً این سیستمها اینطور کار می کند؟ در واقع کولرگازی در حین فرآیند خنک‌سازی، هوای داخل را گرفته، با عبور از اواپراتور خنک می‌کند و به داخل اتاق می‌اندازد. اینها کاملاً برخلاف عملکرد کولرهای قدیمی عملکرد بهتری دارند. کولرهای هوا قبلاً هوای بیرون را می گرفتند، آن را با آب خنک می کردند و به داخل محیط وارد می کردند. اما دستگاه های امروزی فقط روی هوای داخلی کار می کنند.

5 راه تشخیص کولرگازی اینورتر
کولر گازی همراه با اواپراتور، یک کمپرسور نیز دارد که گاز (مبرد) موجود در AC را فشرده می کند تا آن را خنک کند و به نوبه خود هوای داخلی ورودی از اتاق را خنک می کند.در یک سیستم تهویه معمولی، کمپرسور یا خاموش است یا روشن. وقتی روشن است، با ظرفیت کامل کار می کند و برق بالایی را مصرف می کند. هنگامی که ترموستات به سطح دمای تنظیم شده در AC می رسد، کمپرسور متوقف می شود و فن (در AC) به کار خود ادامه می دهد. هنگامی که ترمو ستات احساس کرد که دما افزایش یافته است، کمپرسور دوباره راه اندازی می شود.
فناوری اینورتر مانند یک شتاب دهنده در خودرو عمل می کند. هنگامی که کمپرسور به قدرت بیشتری نیاز دارد، به آن قدرت بیشتری می دهد. وقتی به نیروی کمتری نیاز دارد، توان کمتری می دهد. با استفاده از این فناوری، کمپرسور همیشه روشن است، اما بسته به دمای هوای ورودی و سطح تنظیم شده در ترموستات، توان کمتر یا توان بیشتری مصرف می کند. سرعت و قدرت کمپرسور به طور مناسب تنظیم می شود. این فناوری در ژاپن توسعه یافته و در آنجا با موفقیت برای تهویه مطبوع و یخچال استفاده می شود. این فناوری در حال حاضر فقط در دستگاه های اسپلیت موجود است.

5 راه تشخیص کولرگازی اینورتر

  1. مراجعه و خرید دستگاه از فروشگاه‌های مجاز با ضمانت‌نامه معتبر آسان ترین راه و مطمئن ترین راه برای تشخیص این مدل دستگاه هاست. به این معنی که فرد با ارایه انواع مدل و دستگاه، ضمن ارائه خدمات مختلف محصولی با ضمانت را به شما ارایه می دهد.
  2.  یکی از مهم ترین تفاوت های کولرهای اینورتر اصلی، نوع بسته بندی و جذاب بودن و خاص بودن جعبه است و نوشتن کم مصرف بودن دستگاه برای جذب بیشتر مجازی است که در دستگاه های معمولی عموما این تصویر دیده نمی شود.
  3.  برچسب فنی به اطلاعاتی گفته می شود که به‌صورت برچسب روی تمامی لوازم الکترونیکی ثبت شده و اصلی که داده‌های مختلفی از نظر فنی و فیزیکی درباره دستگاه و نوع کارکرد را به خریداران و تکنسین ها ارایه می دهد. دیدن و چک کردن برچسب فنی دستگاه یکی دیگر از کارهای مهمی است که کمک می کند تا به شکل کامل و رسمی از مشخصات فنی دستگاه آگاهی پیدا کرد. اگر از این اطلاعات سر در نمی آورید، از یکی از دوستان یا کارشناس مربوطه بخواهید که شما را در خواندن این برچسب ها کمک نمایند.
  4. از دیگر نکاتی که باید به آن توجه شود، دستگاه های کم‌مصرف اینورتر در ۹۵ درصد اسپیلت‌ها گاز R410a است که در نمونه های معمولی از گاز R22 استفاده می شود.
  5. چک کردن آمپر مصرفی دستگاه از دیگر روش تشخیص این دو مدل سیستم از یکدیگر است. دستگاه های اینورتر کم مصرف نسبت به کولرهای معمولی با آمپر کمتری کار می‌کنند که این مورد را می توان از روی گواهی مصرف انرژی تشخیص داد. همچنین در حالت استاندارد، کولر معمولی ۱۲آمپر و کولر اینورتر 3.2 آمپر مصرف انرژی دارند.