آموزش هواگیری پکیج برای زمستان
آموزش هواگیری پکیج برای زمستان

با توجه به فرارسیدن فصل گرما و اهمیت توجه به تامین هوای مناسب برای محیط های مختلف کاری و مسکونی،‌ توجه به عملکرد مناسب سیستم های گرمایشی بسیار اهمیت دارد. یکی از محبوب ترین سیستم های گرمایشی پکیج‌ها هستند که به دلیل راحتی در استفاده از آن ها،‌ چند سالی است که تبدیل به یکی از ملزومات هر منزل مسکونی شده است. با توجه به اینکه در فصل های گرم سال استفاده کمتری از این دستگاه ها می شود و از سوی دیگر رادیاتورها کاملا خاموش هستند، بعضا ممکن است که این سیستم ها دچار هواگرفتگی شوند. در این محتوا به این موضوع پرداخته می شود که چگونه می توان پکیچ‌ها را هواگیری کرد. پیشنهاد می‌شود تا حتما این مقاله را مورد مطالعه قرار داده تا زمستانی دلچسب و گرم را تجربه نمایید. هواگیری می تواند تا میزان زیادی بر کیفیت عملکرد دستگاه ها تاثیر بگذارد.

نحوه هوا گیری پکیج

برای انجام این کار لازم است تا مرحله به مرحله تمامی نکات انجام شود تا هواگیری به بهترین شکل انجام پذیرد.در اولین مرحله،ابتدا دستگاه را روشن نموده و بر روی حالت زمستان قرار داده شود.
در مرحله بعدی، قسمت پایینی دستگاه را باز نموده و اجازه دهید که هرچه درون آن هست، خارج گردد. در همین حین ممکن است که میزانی آب نیز از آن خارج شود که جای نگرانی وجود ندارد و لازم است که تمامی آب از آن خارج گردد.
پس از اتمام این قسمت، باید ورودی و خروجی همه شوفاژها (رادیاتور) متصل به دستگاه را باز نمایید.
با بررسی همه رادیاتور ها، پنل ها از مسدود نبودن آن‌ها مطمئن شده و دقت شود تا در این مرحله نباید هیچگونه صدای غیر طبیعی از آنها به گوش برسد.

 

نحوه هوا گیری پکیج

در مرحله بعدی، ‌اقدام به هواگیری نمایید و آب را به داخل آن‌ها انتقال داده و تا زمانی که آب بدون هوا و با فشار از شوفاژ خارج نشد،‌لازم است تا این کار ادامه پیدا کند. این کار را ادامه داده و سپس ورودی و خروجی آن‌ها را وصل می نماییم توجه به این نکته ضروری است تا در این مرحله، هنگام هواگیری شوفاژ آب به همراه هوا با فشار از شوفاژ خارج گردد و محیط اطراف خودش را خیس شود. از همین رو برای جلوگیری خیس شدن محیط و وسایلی که در آن قسمت قرار دادن و با توجه به این که فشار به گونه ای است که حتما به اصراف پاشیده می شود،‌ حتما در این مرحله ظرف بزرگ و حوله جهت جلوگیری از این مشکل به همراه خود داشته باشید.

در مرحله بعدی،‌ اگر به درستی مراحل قبلی انجام شده باشد،‌ آب به شکل متداوم و با یک فشار ثابت خارج می شود که برای تنظیم فشار آب، شیر زیر پکیج را باز نموده و منتظر می‌مانیم تا فشار آب تنظیم شود و سپس آب را می‌بندیم.

اکنون تمامی سیستم گرمایشی هواگیری شده است و می توان به راحتی از ان ها بدون هیچ دغدغه ای استفاده نمود. با توجه به آسان بودن انجام این کار،‌می توان هر کدام از افراد خانواده کار هواگیری را انجام دهد اما اگر به هر دلیلی توانایی انجام این را ندارید،‌ پیشنهاد می شود تا با تماس با یک تکنسین مجرن ضمن سرویس دوره ای دستگاه،‌ هواگیری را نیز انجام دهید.

 

علت هواگیری پکیج‌ها

بهتر است از زمانی که دستگاه ها روشن می‌شوند، ‌هواگیری نیز انجام شود زیرا در زمان شروع فصل سرما، از همان ابتدا در برخی از مناطق لازم است تا از شوفاژ استفاده شود. مهم ترین علت هواگیری این دستگاه ها این است که هوای موجود در لوله‌ها باعث بروز اختلال در کارکرد سیستم می‌شود و یا آب به صورت کلی قطع و یا سرد و گرم می‌شود و به هر نحوی عملکرد درستی ندارد و دسترسی به آب گرم به تقریبا ناممکن است. از مهم ترین مشکلات ناشی از هواگیری نکردن،‌ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرد و گرم شدن آب خروجی
  • خاموش شدن و روشن نشدن دستگاه
  • گرم و سرد شدن حرارت خارج شده از رادیاتور
  • ایجاد صدای مزاحم در دستگاه و سلب آسایش
  • سرد بودن آب خروجی (نمی‌تواند آب مصرفی را به خوبی گرم کند)

هواگیری دستگاه سبب بالاتر رفتن عمر دستگاه و سیستم تاسیساتی نیز می شود. از همین رو پیشنهاد می شود تا در سریع ترین زمان ممکن این کار انجام شود.