ترموستات وای فای دار چیست؟

زندگی بشر با پیشرفت فناوری، روز به روز بیشتر به سمت خودکار شدن پیش می رود. یکی از جنبه های این امر توانایی کنترل دمای محیط به صورت اتوماتیک است که اغلب به وسیله ترموستات‌ها صورت می گیرد. گرچه از اختراع این ابزار مدت زمان زیادی نمی گذرد، کاربرد گسترده آن در حوزه های مختلف به خصوص تهویه مطبوع امری انکار نشدنی است. مدل های آنالوگ و دیجیتال امروزه در کنار تجهیزات مختلف مانند کولرها، داکت اسپلیت ها، هواسازها و… به کار می روند تا کیفیت زندگی انسان ها را هرچه بیشتر بهبود بخشند.
با این وجود، آینده با خود امکانات جدیدی به همراه آورده است و نسل جدید این ادوات به شکل مدل های وای فای دار وارد بازار شده اند. در این مطلب به بررسی این مدل های مدرن می پردازیم و بحث می کنیم که تحت چه شرایطی می توانید از آنها استفاده کنید و این استفاده چه مزایایی برای شما به همراه خواهد داشت. با ما همراه باشید.

فهرست مطالب:

  1. معرفی ترموستاتهای وای فای دار
  2. مزایای ترموستاتهای وای فای دار

چه ترموستات هایی به وای فای مجهز هستند؟

شاید برایتان این سوال مطرح باشد که چرا یک ترموستات باید به اینترنت بی سیم متصل شود. جواب در نحوه عملکرد سیستم های هوشمند نهفته است. در این سیستم ها که به سامانه های خانه هوشمند هم شهرت دارند، یک هاب یا هسته مرکزی هوشمند با نرم افزار اختصاصی طراحی شده است که عملکرد تجهیزات مختلف در سطح ساختمان را کنترل می کند. دستگاه های تهویه مطبوع هم جزو همین تجهیزات هستند که به این ترتیب می توان عملکرد آنها را از راه دور کنترل نمود.
برای مثال، می توانید ادوات تهویه خود را از طریق تلفن همراه کنترل کنید. به این ترتیب می توان دمای منزل را قبل از رسیدن به آن معین کنید تا زمانی که به خانه می رسید، فضا به دمای ایده آل رسیده باشد. خلاف این امر هم امکان پذیر است، یعنی می توانید تنظیماتی اعمال کنید که هنگام خارج شدن از منزل، به طور خودکار تمام تجهیزات تهویه قطع شوند. این قابلیت ها شاید در نگاه اول کم اهمیت به نظر برسند، اما واقعیت این است که در درازمدت در هزینه ها و مصرف انرژی شما صرفه جویی قبل توجهی خواهند کرد. این مورد یکی از اهداف اصلی ساختارهای خانه هوشمند و علت توسعه آنهاست.
مشخص است که با این تفاسیر، این سیستم الزاماً برای عموم مردم به صرفه یا مورد احتیاج نیست. پس این سوال مطرح می شود که چه زمانی و تحت چه شرایطی باید به سراغ آن بروید؟ در ادامه به این مورد می پردازیم.

ویژگی های ترموستات های به وای فای

مزایای ترموستات های وای فای دار

همه کسانی که سیستم های خانه خود را به شکل هوشمند توسعه داده اند، می توانند از این دستگاه ها استفاده بهینه ای داشته باشند. با این وجود طبیعتاً به دلیل برتری هایی که این فناوری در اختیار شما قرار می دهد این استفاده برای برخی موقعیت ها و افراد توجیه بهتری دارد. با بررسی خلاصه هر کدام از این موارد می توانید نیم نگاهی هم به مزایای اصلی این  تجهیزات اندازه گیری دما یعنی ترموستات‌های وای فای دار هوشمند بیاندازید.

مهمترین افرادی که به کارگیری این تجهیزات می تواند به روش های مختلف برای آنها مزایای فراوان به همراه داشته باشد، عبارتند از:

  1. صاحبان دفاتر، ساختمان های تجاری و فروشگاه ها: حفظ راحتی کارمندان و مشتریان و در کنار آن کاهش هزینه ها از مهمترین نیازهای این گروه از مصرف کنندگان است.
  2. مستأجران: طبیعی است که کاهش هزینه های اجاره ساختمان برای این افراد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
  3. مراکز بیمارستانی و خانه های سالمندان: مدیریت دمای محیط در این فضاها به شدت مهم است و سپردن آن به یک سیستم هوشمند راه حل ایده آلی به شمار می رود.
  4. صاحبان خانه های قدیمی: بسیاری از افراد تمایل به حفظ معماری و کلیت ساختمان های سنتی و کهن دارند، اما این امر مشکلات گوناگونی با خود به همراه می آورد که یکی از آنها دشواری تنظیم دمای محیط بدون تعویض عایق دیوارها و سقف است. این دستگاه در این زمینه می تواند کمک بزرگی برای شما باشد.

در واقع عملکرد، کاربرد و مزایای این تجهیزات کنترلی رابطه مستقیمی با میزان بهره برداری شما از ساختار خانه های هوشمند دارد. هرچه بیشتر بتوانید از هوشمندسازی فضای داخلی ساختمانتان سود ببرید، این ترموستاتها بیشتر برایتان فایده خواهند داشت. گرچه قیمت آنها در مقایسه با نمونه های آنالوگ و دیجیتال موجود در بازار بالاتر است، اما چندین برابر این تفاوت قیمت به مرور زمان از طریق صرفه جویی در هزینه های جاری به شما بازمی گردد. بنابراین شک نکنید که از نظر اقتصادی به کار بردن آنها کاملاً توجیه پذیر است.

نتیجه گیری:

در این مطلب همراه با یکدیگر به بررسی ویژگی های فنی و کاربرد ترموستات‌های وای فای دار پرداختیم و بحث کردیم که چه افرادی تحت چه شرایطی می توانند بهترین استفاده را از این تجهیزات داشته باشند. شکی نیست که به کارگیری آنها در کاهش مصرف انرژی، کاهش استهلاک تجهیزات و در نتیجه کاهش هزینه های شما اثر قابل توجهی خواهد داشت و امیدواریم که این مطلب توانسته باشد شما را در استفاده از آنها مجاب کند.