تبدیل حالت زمستانی به تابستانی پکیج
تبدیل حالت زمستانی به تابستانی پکیج

تجهیزات و ادوات گرمایشی متفاوتی در بازار وجود دارند که وظایف مختلفی را بر عهده داشته و به سبک های گوناگونی هم عمل می کنند. یکی از این دستگاه ها پکیج است که از نظر ابعاد چندان بزرگتر از یک آبگرمکن نیست و وظیفه تأمین آب گرم را در ساختمان بر عهده می گیرد. در صورتی که این دستگاه به سیستم های گرمایش از کف، رادیاتور یا فن کویل اتصال پیدا کند، می تواند علاوه بر تأمین آب داغ برای مصارف مختلف، وظیفه گرمایش در فصول سرد را هم عهده دار شود.

از آنجایی در تابستان دیگر نیازی به این کار نیست، با معضل خاصی روبرو می شویم که نحوه قطع ارتباط پکیج با یونیت های گرمایشی سطح ساختمان مانند شوفاژهاست. این حالت که طی آن تنها آب گرم از طریق دستگاه تهیه می شود، با عنوان حالت تابستانی شناخته می شود. در این مطلب به نحوه انجام این کار در برندهای مختلف می پردازیم و به شما آموزش می دهیم که چطور این دستگاه ها را از حالت زمستانی به حالت تابستانی ببرید. با ما همراه باشید.

فهرست مطالب:

  1. سه وضعیت عملکرد اصلی پکیجها
  2. تبدیل به حالت تابستانی پکیجهای ایران رادیاتور
  3. تبدیل به حالت تابستانی پکیجهای بوتان
  4. تبدیل به حالت تابستانی پکیجهای ایساتیس

سه وضعیت عملکرد اصلی پکیج ها

ابتدا باید با سه وضعیت عملکردی این تجهیزات آشنا شوید تا تشخیص دهید که هر حالت چه ویژگی ها و شرایطی دارد. به طور کلی این سه حالت عبارتند از:

  1. حالت زمستانی: تأمین آب گرم مصرفی و همچنین گرم کردن یونیت های گرمایش داخلی مانند شوفاژ و گرمایش از کف به طور همزمان در این حالت بر عهده دستگاه قرار می گیرد. ایمنی بالا، تأمین دمای یکنواخت و هزینه پایین مهمترین مزایای این وضعیت هستند.
  2. حالت تابستانی: از نظر عملکردی در این وضعیت دیگر یونیت های گرمایش داخلی توسط دستگاه گرم نمی شوند و تنها آب داغ تولید می شود.
  3.  حالت خاموش: برای ذخیره انرژی و جلوگیری از فرسودگی دستگاه به کار می رود و طی آن تنها آب مصرفی گرم می شود.
    فرق حالت خاموش با حالت تابستانی در این نکته نهفته است که حالت خاموش برا زمانی که حجم بالایی آب داغ مصرف می کنید قادر نیست نیاز شما را برطرف کند. پس نیاز به تبدیل به حالت تابستانی حس می شود. در ادامه به محصولات برندهای ایران‌رادیاتور، بوتان و ایساتیس می پردازیم و می بینیم که چطور می توان در هر کدام کار تبدیل حالت را انجام داد.

تبدیل حالت زمستانی به تابستانی پکیج

تبدیل به حالت تابستانی پکیج ایران رادیاتور

در دو مرحله می توانید در نمونه پکیج ایران رادیاتور این کار را انجام دهید:

  1. مطمئن شوید دستگاه خاموش است. این کار را می توانید با قرار دادن درجه سمت راست روی صفر انجام دهید. سپس شیرهای رفت و برگشت یونیت گرمایش را ببندید.
  2. با استفاده از تنظیم کننده وسطی دستگاه، دمای مورد نیازتان را مشخص کنید. سپس به کمک تنظیم کننده سمت چپ که کنترل ترموستات را بر عهده دارد، مدار یونیت های گرمایش را در حالت صفر بگذارید.

 

تبدیل به حالت تابستانی پکیج بوتان

پکیج بوتان از بسیاری جهات به شدت شبیه به ایران‌رادیاتور است و این امر خود را هم در سه وضعیت کارکرد و هم در تجهیزات کنترلی به خوبی نشان می دهد. در این دستگاه هم طی دو مرحله می توانید کار تبدیل حالت را انجام دهید:

  1. درجه فشار را به صورت استاندارد تنظیم کنید. برای این کار باید آن را روی عدد یک قرار دهید. اگر فشار کمتر از این میزان بود، شیر کوچک دستگاه را باز کنید تا فشار بالا برود و به یک برسد.
  2. به کمک نمایشگر وضعیت کارکرد می توانید وضعیت تابستانی را انتخاب کنید. در صورتی که تنظیم شما موفقیت آمیز باشد، نمایشگر به رنگ سبز درمی آید.

تبدیل به حالت تابستانی پکیج ایساتیس

گرچه ایساتیس طراحی خاص خود را داشته و شباهت اندکی با برندهای بوتان و ایران‌رادیاتور در چگونگی طراحی رابط کاربری خود دارد، اما باز هم طی دو مرحله می توان تبدیل وضعیت را در آن انجام داد:

  1. فشار شیر پر کن را بررسی کنید. تنظیمات این شیر حتماً باید بین یک تا یک و نیم باشد. سپس می توانید با دکمه پاور و ورود رمز چهار صفر دستگاه را روشن کنید.
  2. این مدل برای تبدیل حالت از سیستم الکترونیک بهره می برد و تنها با فشردن دکمه 7mode می توانید آن را به حالت تابستانی تبدیل کنید.

بیشتر بدانید:

تنظیم پکیج لورچ برای تابستان و زمستان

نتیجه گیری:

در این مطلب به بررسی سه حالت کارکرد این نوع محصول پرداختیم و در سه برند ایران‌رادیاتور، بوتان و ایساتیس چگونگی انجام این تنظیمات را تشریح کردیم. امیدواریم این کار بتواند به شما در استفاده بهینه از این تجهیزات کمک کند و باعث شود با اطمینان خاطر و بدون نیاز به مراجعه به یک متخصص بتوانید در خانه کار تنظیم سیستم خودتان را انجام دهید.