گرمایش از کف الکتریکی چیست؟
گرمایش از کف الکتریکی چیست؟

سیستم های گرمایش بسیار متنوعی در بازار لوازم خانگی وجود دارند که به کمک آنها می توانید فضای ساختمان مد نظرتان را به دمای مطلوب برسانید. با این حال، نحوه تأمین حرارت و چگونگی پخش آن در محیط می تواند به شدت تعیین کننده باشد. برای مثال در مناطقی که دسترسی به گاز شهری با محدودیت های جدی روبرو است یا قیمت حامل های انرژی بالاتر از حد معمول باشد، اغلب افراد به سراغ پیدا کردن یک سیستم جایگزین می روند. سیستم های جایگزین در چنین وضعیتی بیشتر اوقات بازدهی و عملکرد بهینه ای ندارند و انگیزه اصلی انتخاب آنها صرفاً رفع نیاز خواهد بود. اما چه می شود اگر سیستمی که برای این موقعیت های خاص طراحی شده است، در مقایسه با سیستم عادی بهینه تر و قویتر باشد؟ این همان سوالی است که سیستم گرمایش از کف الکتریکی در پاسخ به آن ارائه شده است. با ما همراه باشید تا بیشتر با این سیستم آشنا شوید.

 

فهرست مطالب:

  1. نحوه عملکرد این سیستم های گرمایش از کف
  2. معرفی انواع سیستم گرمایش از کف برقی

 

فروش تجهیزات گرمایش از کف

 

سیستم گرمایش از کف الکتریکی چگونه کار می کند؟

اگر از نحوه کارکرد سیستم های گرمایش از کف باخبر باشید، نیمی از مسیر درک مدل الکتریکی آنها را هم طی کرده اید. این سیستم ها بر اساس یک اصل پایه فیزیکی طراحی شده اند: هوای گرم همیشه به سمت بالا حرکت می کند. بر اساس این اصل اگر هوای محیط را در نزدیکی کف ساختمان گرم کنیم، با حرکت به سمت بالا هوای سردتر را به پایین می راند و با تکرار این چرخه در نهایت تمام هوای محیط گرمتر می شود. این فرآیند بر اساس قرار دادن یک منبع حرارتی در قسمت کف ساختمان صورت می گیرد. منبع حرارتی مذکور در مدل هایی که به موتورخانه وصل می شوند حاوی آب گرم است، اما در مدل های برقی با مدارهای خاصی روبرو می شوید که با گذشتن الکتریسیته از داخل آنها داغ می شوند و حرارت بدست آمده را به محیط می فرستند.

نحوه کار سیستم گرمایش از کف الکتریکی

این سیستم های گرمایشی برای مناطقی که به هر دلیل به گاز شهری یا دیگر سوخت های رایج تولیدکننده گرما دسترسی ندارند فوق العاده ایده آل است. برتری دیگر آن به صرفه بودن و هزینه اندک در کنار کنترل پذیری است. کنترل پذیری در مدل های برقی مشهودتر است و به این معناست که چنین سیستمی را می توانید از راه دور و با دقت به مراتب بیشتری نسبت به تجهیزاتی مانند کولر گازی و داکت اسپلیت کنترل کنید. از آنجایی که انتقال حرارت در مدل های برقی به جریان برق و شدت آن بستگی دارد، در مقایسه با مدل هایی که از آب گرم بهره می برند قابل کنترل تر خواهد بود.
همان طور که گفتیم، کاربرد این محصول در ابتدا برای مناطقی با دسترسی ناقص یا قیمت بالای گاز بوده است. اما امروزه و با پیشرفت فناوری، حتی در مناطق شهری هم بهره وری و هزینه پایین مدل های برقی این محصول خود را متمایز کرده اند. لذا به مرور زمان شاهد افزایش طرفداران این دستگاه هستیم.

انواع سیستم گرمایش از کف برقی

بسته به اینکه سیستم برقی مورد نظر شما در چه موقعیتی در کف ساختمان قرار گرفته باشد دسته بندی های متفاوتی برای آن وجود دارد که مشهورترین آنها عبارتند از:

  1. مدل زیر کفپوش: از نام آن پیداست که مستقیماً زیر کفپوش قرار می گیرد و به همین دلیل سریعترین تغییر دما را در محیط پدید می آورد. مشکل این است که در بسیاری از خانه ها کف ساختمان مجهز به این سیستم بیش از حد داغ می شود و باید حتماً زیر فرش یا موکت قرار بگیرد.
  2. مدل دال بتنی: در این سیستم دال های بتنی به قطر یک یا دو بند انگشت تعبیه می شوند که حاوی سیم های حرارتی هستند. بتن در اینجا به عنوان انتقال دهنده حرارت به سطح در نظر گرفته شده است.
  3. مدل شمشه: این مدل در برخی مواقع به عنوان نمونه پیشرفته تر مدل دال بتنی شناخته می شود. در آن روی دال های بتنی یک لایه به نام شمشه اضافه شده و تمیزکاری بیشتری هم انجام می شود. لایه مذکور رساناست و حرارت را به کفپوش انتقال می دهد.

 

بیشتر بدانید:

بهترین سیستم گرمایش در زمستان

نتیجه گیری:

در این مطلب به بررسی اجمالی سیستم گرمایش از کف برقی پرداختیم و با ذکر انواع آن بحث کردیم که برای چه کاربردها و چه محیط هایی استفاده می شود. امیدواریم اطلاعاتی که در این مطلب آورده شد بتواند به شما کمک کند تا نیاز خود را در مناطقی با محدودیت سوختی و دسترسی شهری رفع کرده و در فصل سرما از حرارت تولیدی این سیستم لذت وافر را ببرید.